Amazon FunZone July Carnival – Prizes Worth ₹30 Lakhs

Amazon FunZone July Carnival 2021 Quiz Answers – Amazon FunZone July Carnival Answers, Amazon FunZone July Carnival Spin, and Win Answers, Amazon FunZone July Carnival Answer, Amazon July Carnival Games, July Carnival Amazon Quiz Answers. How To To Play In Amazon Valentines Quiz Answers and Win Exciting Rewards Prizes Worth Rs.30 Laksh Now. This Valentines Carnival is Valid From 21st – 25th July 2021

Come Back To Special This Month 2021 Of Amazon FunZone July Carnival Games For 5 Combo Play & Win Exciting Rewards Now. You Can Participant Entering Game To Win New Latest Items, Cashback, Amazon Pay Balance, and Lots Of Rewards Prizes Worth Rs.30 Lakh Now.

Daily Playing Tonight At 12 AM. This Is A Maximum of 4 Days and 4 Amazing Quiz Answers From Amazon Funzon Carnival SPIN And WIN, Funzone Jackpot, Pictionary, Quiz Answers & Win Now. This Amazon FunZone July Carnival Duration Time At least 21st to 25th July 2021. Last Time Amazon FunZone March Carnival – Prizes Worth ₹30 Lakhs

Amazon FunZone July Carnival Quiz Answers Let see, Play & Win New Amazon Quiz Answer For Spin and Win, Jackpot, Answers, And Win, Pictionary, and Etc.

Amazon FunZone July Carnival

Amazon FunZone July Carnival Quiz Answers – Play & Win Prizes Worth ₹30 Lakh (21st – 25th)

Step 1: Download Amazon App From Google Play Store:-

Step 2: Login Amazon Account & Home Dashboard

Step 3: Type Of Keyword “Quiz Time” for Search TAB

Step 4: Fun Zone Banner In To Go Here Now

Step 5: Show Latest Banner In Amazon FunZone July Carnival 19th to 25th July 2021

Amazon FunZone July Carnival

Spin and Win Asus Gaming Laptop & More – Quiz Answers

Amazon Funzone Carnival Spin and Win - Apple Macbook Pro & more

Spin and Win Apple Macbook Pro & More – Quiz Answers

Amazon Funzone Carnival Spin and Win Quiz Answers

How many sides does a square have?

Answer – 4

Carnival Edition Quiz Answers – Chance To Win

Amazon FunZone July Carnival

1. Which is the National animal of Scotland?

Answer – Unicorn

2. What is Harry Potter’s owl’s name?

Answer – Hedwig

3. Which sport has been played on the moon?

ANswer – Golf

4. Where was the first solid chocolate bar made?

Answer – The UK

4. What color is an aircraft’s black box?

Answer – Orange

Funzone Jackpot Chance To Win Sony 55 Inch Tv & More – Quiz Answers

Amazon FunZone July Carnival

Which of these phrases can you use on Alexa to take you to the games page?

Answer – All of these

Carnival Pictionary Quiz Answers – Chance To Win Rs.50,000

Amazon FunZone July Carnival

1. Name this actor, who is famous for his role in “The Big Bang Theory”

Answer – Jim Parsons

2. American former Stockbroker and now Author who is also famously known as “The Wolf of Wallstreet”

Answer – Jordan Belfort

3. Indian mathematician who was known as “The man who knew the infinity”

ANswer – Srinivasa Ramanujan

4. First woman of Indian origin to go to space

Answer – Kalpana Chawla

4. Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the “Birdman of India”

Answer – Sálim Moizuddin Abdul Ali

Hey Guys, 1st Day Amazon FunZone July Carnival All Quiz Answers Complete and 2nd Day Again New Quiz Answer New, I am Request Please At 12 AM Again Visit The Website and Submit Quiz Answers and Exciting Rewards.

📣 The Tricks Recharge is now on Telegram. Click here to join our channel (@tricks4recharge) and stay updated with the latest loot & deals

Leave a Comment