[Quiz Answers] Amazon FunZone March Carnival – Prizes Worth ₹30 Lakhs

Amazon FunZone March Carnival Quiz Answers

Play & Win New Amazon Quiz Answer For Spin and Win, Jackpot, Answers And Win, Guess Sho?


[Quiz Answers] Amazon FunZone March Carnival Quiz Answers – Amazon FunZone March Carnival Answers, Amazon FunZone March Carnival Spin, and Win Answers, Amazon FunZone March Carnival Answer, Amazon March Carnival Games, March Carnival Amazon Quiz Answers. How To To Play In Amazon Valentines Quiz Answers and Win Exciting Rewards Prizes Worth Rs.30 Laksh Now. This Valentines Carnival Valid From 19th – 23rd March 2021

Come Back To Holi Special In March 2021 Of Amazon FunZone March Carnival Games For 4 Play & Win Exciting Rewards Now. You Can Participant Entering Game To Win New Latest Items, Cashback, Amazon Pay Balance Now.

Amazon Quiz Answers – Daily & Win Rewards

Daily Playing Tonight At 12 AM. This Is A Maximum of 4 Days and 4 Amazing Quiz Answers From SPIN And WIN, Funzone Jackpot, Guess SHo?, Answers & Win Now. This Amazon FunZone March Carnival Duration Time At least 19th – 23rd March 2021.


{19th-23rd} Amazon FunZone March Carnival Quiz Answers – Play & Win Prizes Worth ₹30 Lakh

1. First Of All, Amazon App Download For Below Link Here:

2. Installing App & Open It, To Login Your Amazon Account

3. Type Of Keyword “Quiz Time” for Search TAB

4. Fun Zone Banner In To Go Here Now

Amazon FunZone March Carnival Quiz Answers

5. Show Latest Banner In Amazon FunZone March Carnival 19th – 23rd March 2021


Amazon FunZone March Carnival *SPIN AND WIN* – iPhone Pro, ₹25,000 & More

Amazon FunZone March Carnival Quiz Answers

1. Press the Spin To Win Button To Spin Game The Wheel

2. Press Claim Your Prize Button Now

3. You are Just a Step Away from your Prize For Below Answer The Questions

How many months have 28 days?

Answer – 12

4. Well Done! Answer Correctly To Claim for Assured Rewards for iPhone 12 Pro & Rs.25,00 & More

5. Congratulation You Have Entered The Luck Draw To Win Check Winners on 23rd March 2021. #AmazonSpinAndWin (Play More Games)


Amazon FunZone March Carnival *JACKPOT* – Chance To Win ₹50,000

Amazon FunZone March Carnival Quiz Answers

1. Tap The Lever To Spin & Claim Your Prizes

2. You are Just a Step Away from your Prize For Below Answer The Questions

Who got first Oscar award in India?

Answer – Bhanu Athaiya

3. Exciting Rewards Up For Grabs Now! Congratulations You Have entered the lucky draw to win and Check Winners on 23rd March 2021.


Amazon FunZone March Carnival *GUESS WHO?* – Chance To Win ₹1,00,000

Amazon FunZone March Carnival Quiz Answers

Q1: Name this actor, who is famous for his role in “The Big Bang Theory”

Answer – Jim Parsons

Q2: American former Stockbroker and now Author who is also famously known as “The Wolf of Wallstreet”

Answer – Jordan Belfort

Q3: Indian mathematician who was known as “The man who knew the infinity”

Answer – Srinivasa Ramanujan

Q4: First woman of Indian origin to go to space

Answer – Kalpana Chawla

Q5: Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the “Birdman of India”

Answer – Sálim Moizuddin Abdul Ali

Amazon FunZone March Carnival *Answers AND WIN* – ₹75,000 Amazon Pay Balance

Amazon FunZone March Carnival Quiz Answers

Q1: Which is the National animal of Scotland?

Answer – Unicorn

Q2: What is Harry Potter’s owl’s name?

Answer – Hedwig

Q3: Which sport has been played on the moon?

Answer – Golf

Q4: Where was the first solid chocolate bar made?

Answer – The UK

Q5: What color is an aircraft’s black box?

Answer – orange

📣 The Tricks Recharge is now on Telegram. Click here to join our channel (@tricks4recharge) and stay updated with the latest loot & deals

Share on:

Hey Guys, I am Arjun Dhibar CEO Of TricksRecharge Blog & As a Full-Time Blogger. So I Am Sharing Knowledge For Free PayTM Cash, Free Recharge Tricks, Loot Offer, and Much More. To Get Biggest Daily Offer Update Join Us & Follow Me On Given Social Media Links.

Leave a Comment