Flipkart Quiz Answers Today 8 August 2021 | Free Supercoins

[Quiz Answers] Flipkart Quiz Answers Today – How To New Flipkart Contest and Play The Games Quiz Answers to win Rewards Prizes Now. This is Quiz Lika a Same Amazon Quiz Answers and Win Exciting Rewards Prizes Daily.

Flipkart New Lanuded Video Platform Add From Flipkart App and Play This Every Day in a Games and win a Flipkart Quiz Answers Today.

Flipkart Quiz Answers Today from 6th and 7th Daily Published New Season and Watch this video episode and submit the answer to right and win the rewards now.

So, Flipkart Quiz Answers Today, Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Today, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today, Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers Today, Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today, Flipkart Crime Stories Answers Today, Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Flipkart Quiz Answers Today

How To Play The Flipkart Quiz Answers Today

Step 1: Flipkart App Download From Google Play Store Here:-

Step 2: Login Your Flipkart Account

Step 3: Home Dashboard Flipkart > Go-to Video TAB Section

Flipkart Quiz Answers Today

Step 4: Look at All The Flipkart Quiz Answers Today and Play this Quiz and Win Rewards.

Step 5: All The Flipkart Quiz Answers Published and Below All the Guides and Information Please Check It Now!!!

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 8 August 2021

Question 1: what is this?

Answer – RAJASTHAN

Question 2: what is this?

Answer – dubai

Question 3: what is this?

Answer – CALIFORNIA

Flipkart Fake Or Not Answers Today 8 August 2021

Question 1: YOU CAN’T BURP IN SPACE.

Answer – not fake

Question 2: BHAVANI DEVI IS THE FIRST INDIAN FENCER TO QUALIFY FOR OLYMPICS.

Answer – not fake

Question 3: TEA HAS MORE CAFFEINE THAN COFFEE

Answer – not fake

Flipkart Daily Trivia Answers Today 8 August 2021

Question 1: Which is is the oldest and largest branch of Christianity?

Answer – Roman Catholicism

Question 2: Which of these Indian states borders the Gulf of Mannar?

Answer – Tamil Nadu

Question 3: One of the most expensive Indian artwork ever sold was by F N Souza. What was is it titled?

Answer – Birth

Question 4: Sonia Gandhi succeeded whom as the INC President in 1998?

Answer – Sitaram Kesri

Question 5: Standing up to 1.8 m, the tallest and heaviest cattle breed originated in

Answer –  Italy

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 8 August 2021

Question 1: what is the mrp of saregama carvaan go 2.0 mp3 player?

Answer – 4575

Question 2: is the mrp of microwave 3 in 1 laser virtual laser keyboard is greater or les than 3999

Answer – greater than 3999

Question 3: WHAT is the combined mrp of miss & chief squeezy silicon food feeder with spoon and tib fabric sofa

Answer – 3498

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 8 August 2021

1: Which cricketer took off his shirt and waved it from the balcony at Lord’s?

Answer – Sourav G

2: Which of these is not taken from a plant?

Answer –  Black Salt

3: Which singer-songwriter-dancer’s autobiography is titled ‘Moonwalk’?

Answer – Michael J

4: Which of these is a prime number?

Answer – 79

5: The Statue of Unity depicts which Indian statesman?

Answer – Sardar Vallabhbhai Patel

6: How many times has the Indian Women’s Cricket Team won the T20 World Cup?

Answer – 0

Ep10 Flipkart Crime Stories Answers Today 8 August 2021

1: Which chemical was found in the urine samples

Answer – benzodiazepines

2: which information should vikrant share with the suspects

Answer – Arnab was also drugged

3: Who is the murderer

Answer – Archana

📣 The Tricks Recharge is now on Telegram. Click here to join our channel (@tricks4recharge) and stay updated with the latest loot & deals

Share on:

Hey Guys, I am Arjun Dhibar CEO Of TricksRecharge Blog & As a Full-Time Blogger. So I Am Sharing Knowledge For Free PayTM Cash, Free Recharge Tricks, Loot Offer, and Much More. To Get Biggest Daily Offer Update Join Us & Follow Me On Given Social Media Links.

Leave a Comment