Amazon Gaming Weekend Quiz Answers – Win ₹20000

Amazon Gaming Weekend Quiz Answers – Stand a Chance to Win Reward Rs.20000 in Amazon Pay Balance on Playing for Amazon Gaming Weekend Quiz Answer All 5 questions, Enter the lucky draw to win the prizes by answering all 5 questions correctly. Just New Launched Amazon Quiz Amazon Gaming Weekend Quiz Answers Answer and Win to the GRAB Exciting Rewards. If you can Participate & Play On Your Amazon Gaming Weekend Quiz Answers to Submit and Win Exciting Rewards & Duration Till 1st Oct to 14th Oct 2022.

Today’s Amazon Gaming Weekend Answers to Play & Win Rs.20000 Cash Prizes, New Latest Quiz Answer & Win. You can join Amazon FunZone Quiz Answer Contest in Amazon Gaming Weekend Quiz Answers Today, From September Months 2022 Special Don’t have a Miss!!! How To Download Amazon App , Login Account and Play Amazon Quiz & Started Game Now.

A total of 1 Prize(s) will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th October 2022.

The All The To Participate On The Amazon Quiz To Play this Game and Very Shortly Time to Stand a Chance to Win Exciting Rewards Now. Don’t Miss New Latest Launched Amazon Gaming Weekend Quiz Answers Below:

Amazon Gaming Weekend Quiz Answers
Amazon Gaming Weekend Quiz Answers1st Oct to 14th Oct 2022
Amazon Quiz PrizeWin Rs.20000
Winners List Will Be DeclaredAfter Ending This Quiz
WinnersLucky Users

You Can Participate in this Amazon Gaming Weekend Quiz Answers for Direct Link to Play on Amazon APP Only… Recent: Amazon Oneplus Nord Watch Quiz Answers – Win ₹20000

I played this interesting Quiz on Amazon-Play games at Amazon FunZone Visit the link and direct play to the game from the amazon app on your devices.

Amazon Gaming Weekend Quiz Answers
How to Play Amazon Quiz & Answers?

1. Visit The Link: https://amzn.to/3dVe7qj
2. Tap on the quiz banner
3. Ready for the quiz
4. Click Here to Start Now
5. Answer the question below
6. Congratulations! You have entered the lucky draw to win

Amazon Gaming Weekend Quiz Answers

Q1. Which Gossip Girl actor is also in show ‘You’?

Ans – Penn Badgley

Q2. Which artist has the most streams on Spotify?

Ans: Drake

Q3. Who has won the most total Academy Awards?

Ans: Walt Disney

Q4. What is the name of Simba’s dad in The Lion King?

Ans: Mufasa

Q5. Kratos is the main character of what video game series?

Ans: God of War

Amazon Gaming Weekend Quiz Answers

Q1. Which was the first country, that started printing the books?

Ans: China

Q2. Which among the following is also popular as ‘Winter Planet?’

Ans: Jupiter

Q3. The Battle of Plassey was fought in?

Ans: 1757

Q4. MOV’ extension refers usually to what kind of file?

Ans: Animation/movie file

Q5. Who is the father of Geometry?

Ans: Euclid

* Well Done! You have entered the lucky draw to win Rs.20,000 Amazon Pay Balance.

You can Check Winners on the 8th Oct 2022 & Don’t Forget this Daily Quiz Answers time at 12 AM Every Day Now.

How To Play Amazon Gaming Weekend Quiz Answers Today To Win ₹20000 Amazon Pay Balance

1. Amazon App Download From Google Play Store –

2. Enter Mobile Number / Email ID With Password

3. Now, Login To Your Amazon Account

4. Amazon Home Dashboard Section To Click Search Bar

Amazon Quiz Answers Today

5. Now, Search “Quiz Time” Than Show the Fun Zone thumbnail

6. Show All The Amazon Quiz Games to Win Exciting Rewards Prize

7. Choose The Quiz To Click On Banner & Participants Amazon Quiz to start now and Win Rs.20,000 Rewards

8. Total Of 5 Questions Correctly Answers to Submit Now. Enter the lucky draw In Amazon Gaming Weekend Quiz Answers on First Day and You are Eligible to Win Exciting Prizes and Rewards

9. Winner Announcement Next Day – After we confirm the winner/s, we will contact the winners individually through email/SMS.

📣 The Tricks Recharge is now on Telegram. Click here to join our channel (@tricksrecharges) and stay updated with the latest earn money online...

Photo of author

Arjun Dhibar

I’m a professional blogger with a digital marketer and founder of a company that helps build websites, SEO, and ads create & manage their ads, connect with customers and establish their brands. About this site: Everyday articles post an Earn Money Online, Deals, Tricks & Trips. Follow her work.

Leave a Comment